Welkom op de website

van het Huis van Sinterklaas Waalwijk!


Sinterklaas verblijft dit jaar helaas niet in het Huis van Sinterklaas in Waalwijk.
Gelukkig had de Sint voor 5 december nog wel tijd voor een minivakantie.
Bekijk de miniserie van het Huis van Sinterklaas Waalwijk via de onderstaande link. Het zijn 3 filmpjes.

Bekijk hier de mini serie


20 Oktober 2020

Huis van Sinterklaas wegens corona afgeblazen

Na ampel overleg heeft stichting Huis van Sinterklaas besloten dit jaar geen publiek toe te laten in de residentie van de Goedheiligman in het voormalige Kropholler-raadhuis in Waalwijk. De nieuwste Covid-19 regels schrijven voor dat er geen evenementen gehouden mogen worden.

Ook als die regels vóór de intocht van Sint weer versoepeld worden, dan is er volgens het kernteam dat het Huis van Sinterklaas organiseert te weinig tijd om het verblijf alsnog in goede banen te leiden.

Afgelopen weekend zijn de tientallen vrijwilligers die al acht jaar lang voor het bezoek van de Sint en zijn pieten klaarstaan, over het trieste besluit ingelicht.  In de brief schrijft het kernteam: ‘Dat is erg jammer maar ons inziens is het risico gestegen en wij vinden dat de gezondheid van vrijwilligers en bezoekers boven aan staat’. De plannen zoals die er voor dit jaar lagen, worden bewaard tot volgend jaar.

Wel komt er dit jaar een driedelige miniserie.

De Sint en zijn pieten gaan dit jaar kamperen bij de boer en daar ontstaat een wel heel bijzondere vriendschap…..

Houd deze website www.huisvansinterklaaswaalwijk.nl en de Facebook pagina in de gaten. Binnenkort komt daar een link naar de miniserie.

In de miniserie zitten enkele opdrachten waarmee de kinderen leuke prijzen kunnen winnen. 


'Namens Sint en zijn roetveegpieten: ': Lieve mensen, blijf gezond en tot volgend jaar' 


16 November 2020

Neem eens een kijkje in de Kraam van het huis van sinterklaas IN Winkelcentrum de Els.

Omdat het Huis van Sinterklaas Waalwijk niet door kan gaan i.v.m. Covid-19  is er in het winkelcentrum de Els op woensdagmiddagen 18 en 25 nov. en zaterdagmiddagen 21 en 28 nov. en zondag 29 nov. een kraam waar je leuke gehaakte poppetjes, sleutelhangers, kerstboompjes en nog veel meer kunt kopen om iemand te verrassen. De producten zijn gemaakt door enthousiaste vrijwilligers, de handwerkgroep van het huis van Sinterklaas. De opbrengst komt ten goede aan het huis van Sinterklaas.

Wilt u er rekening mee houden dat pin betalingen (nog) niet mogelijk zijn en dat er met contant geld afgerekend moet worden.