Welkom op de website

van het Huis van Sinterklaas Waalwijk!


20 Oktober 2020

Huis van Sinterklaas wegens corona afgeblazen

Na ampel overleg heeft stichting Huis van Sinterklaas besloten dit jaar geen publiek toe te laten in de residentie van de Goedheiligman in het voormalige Kropholler-raadhuis in Waalwijk. De nieuwste Covid-19 regels schrijven voor dat er geen evenementen gehouden mogen worden.

Ook als die regels vóór de intocht van Sint weer versoepeld worden, dan is er volgens het kernteam dat het Huis van Sinterklaas organiseert te weinig tijd om het verblijf alsnog in goede banen te leiden.

Afgelopen weekend zijn de tientallen vrijwilligers die al acht jaar lang voor het bezoek van de Sint en zijn pieten klaarstaan, over het trieste besluit ingelicht.  In de brief schrijft het kernteam: ‘Dat is erg jammer maar ons inziens is het risico gestegen en wij vinden dat de gezondheid van vrijwilligers en bezoekers boven aan staat’. De plannen zoals die er voor dit jaar lagen, worden bewaard tot volgend jaar.

Wel komt er dit jaar een driedelige miniserie.

De Sint en zijn pieten gaan dit jaar kamperen bij de boer en daar ontstaat een wel heel bijzondere vriendschap…..

Houd deze website www.huisvansinterklaaswaalwijk.nl en de Facebook pagina in de gaten. Binnenkort komt daar een link naar de miniserie.

In de miniserie zitten enkele opdrachten waarmee de kinderen leuke prijzen kunnen winnen. 

 

'Namens Sint en zijn roetveegpieten: ': Lieve mensen, blijf gezond en tot volgend jaar'